Preparate culinare inedite create de studenții Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava

10 mai 2025, 19:22

Peste 100 de studenți au transformat campusul universitar al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava într-un veritabil laborator culinar unde au prezentat creații gastronomice inovatoare. De la aperitive și deserturi până la băuturi inedite, ei au creat produse gustoase și adaptate nevoilor nutriționale speciale.

31 de echipe de studenți de la Inginerie Alimentară au demonstrat că știința și creativitatea merg mână în mână.

Deserturile studenților nu sunt doar delicioase și surprinzătoare, sunt și sănătoase. Băuturile inovative au completat tabloul culinar.

Juriul, format din specialiști cu experiență în industria alimentară, a analizat atent fiecare produs.

Pentru găsirea unei idei inovatoare și pregătirea produselor, studenții au lucrat chiar și două luni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă