Românii, interesați de produsele românești. Pe toată durata stării de urgență, piețele agroalimentare rămân deschise
Legumele, fructele dar și produse tradiționale românești sunt la mare căutare în această perioadă.
Iar antreprenorii români s-au reinventat. Micile fabrici au crescut atât măsurile de siguranță cât și producția.
Produsele proaspete îi atrag pe românii care preferă cumpărăturile din piețele agroalimentare. Unii producători care vând în piețele din Capitală își aduc marfa de la zeci sau chiar sute de kilometri distanță.
Pe toată durata stării de urgență, piețele agroalimentare rămân deschise pentru ca micii producători să își poată vinde marfa, mai ales că ne apropiem de sărbătorile Pascale iar cererea este mare.
Dorința românilor de a cumpăra produse autohtone se vede și în cifre.
Un studiu recent făcut de o companie de comunicare arată că acest comportament, adoptat în perioada de criză, va continua.
Tot studiul mai arată că este în creștere numărul celor care își doresc în perioada următoare să susțină barurile, restaurantele și afacerile locale din domeniul modei.