Restaurantele din Capitală fac ultimele pregătiri pentru petrecerile organizate de Revelion
Acasă sau la restaurant, cam acestea sunt opțiunile pentru cei care vor rămâne în București de Revelion. Iar rezervările au fost deja făcute.
De exemplu, în acest restaurant din Capitală, prețul meniului de o persoană este de 800 de lei, la o masă cu priveliștea asupra Bucureștiului și 700 de lei în centrul sălii. Toate locurile au fost deja ocupate.
Angajații fac ultimele pregătiri pentru ca petrecerea din acest an să fie un succes, iar oaspeții, mulțumiți.
Pe lângă mâncărurile alese, barmanii au pregătit și o selecție de băuturi speciale. Apreciate mai ales de doamne și domnișoare.
Dar pentru mulți petrecăreți vinul rămâne prima opțiune. Însă și aici e nevoie să știm câteva secrete pentru a putea face alegerea potrivită.
Specialiștii ne recomandă ca atunci când cumpărăm vinul din hipermarket să ținem cont de anul de producție înscris pe etichetă, de perioada care a trecut de la îmbuteliere, dar și de preț, care ar trebui să înceapă de la 25 de lei.