Cozi de peste două ore la mici în București. Grataragii s-au întrecut la Campionatul de Mici
Cum nu se poate ca micii să lipsească de 1 Mai, grătarele au sfârâit azi în toată țara. Mititeii cu muștar au fost la loc de cinste în meniurile din restaurante, terase sau la iarbă verde.
În București, oamenii care au ținut să respecte tradiția în Ziua Muncii au așteptat și peste două ore să prindă o porție de mici. A fost organizat și un campionat național, dar a fost preparat și un mic demn de Cartea Recordurilor.
Cozi uriașe au fost și alte grătare renumite din București precum Ciotoianu, Gil, Cocoșatu sau Caru cu Bere.
A fost preparat și un mic uriaș cu 150 de kilograme de carne.
Pentru amatori și profesioniști, în București a fost organizat și un campionat național de mici. Opt echipe din București și alte cinci județe s-au întrecut în măiestrie.
Câștigătorul va fi desemnat duminică, după o analiză atentă a unui grup de specialiști.