Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 2-6, 3-6. Simona a fost eliminată de la Beijing în şaisprezecimile de finală, dar s-a calificat la Turneul Campioanelor

Simona Halep
Simona Halep
30 septembrie 2019, 16:09

Finalistă în 2017 în turneul de la Beijing, Simona a fost învinsă în turul secund de rusoaica Ekaterina Alexandrova (39 WTA). Halep a început slab meciul, şi-a pierdut serviciul repede, iar Alexandrova s-a desprins la 3-0 după doar 10 minute de joc. Simona a reacţionat şi a revenit la 3-2, dar jucătoarea rusă a reuşit trei ghemuri consecutive şi a închis primul set în mai puţin de jumătate de oră.

Nerefăcută complet după accidentarea la spate de la Wuhan, Halep a fost dominată şi în setul secund într-o partidă în care adversara ei a condus permanent pe tabelă. Alexandrova s-a impus cu 6-2, 6-3, într-un meci blitz ce a durat doar o oră şi trei minute.
,,Trebuie să vin în ţară şi să fac un RMN pentru că simt dureri la spate. Accidentarea de la Wuhan s-a agravat”, a spus Simona după partidă, iar prezenţa ei în turneul de peste două săptămâni de la Moscova este sub semnul întrebării.
În cele două turnee asiatice, Simona a jucat patru meciuri, două la Wuhan şi două la Beijing.
Cu rezultatul de la Beijing, Halep şi-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor de la Shenzen, pentru a şasea oară consecutiv, dar şi un bonus important de la WTA pentru prezenţa la toate cele 9 turnee premier din acest sezon. Suma primită variază între 225 000 şi 1 milion de dolari şi va fi acordată la finalul sezonului în funcţie de locul pe care va fi jucătoarea la sfârşitul anului în clasamentul WTA.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite