Accident rutier grav în Mehedinți, cu un mort și patru răniți

23 septembrie 2022, 12:24

S-a întâmplat pe zona localităţii Viașu din comuna Pătulele. La locul accidentului au fost mobilizate de urgență 2 echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare și o Ambulanță SMURD.

Și în judeţul Vâlcea, în localitatea Pietrari, un camion încărcat cu aproximativ 450 de oi s-a răsturnat în afara carosabilului. Două persoane au fost rănite. Un bărbat de naţionalitate egipteană, cu dureri toracice, a fost preluat de un echipaj SMURD şi trasportatat la spital. Cea de-a doua victimă a refuzat să meargă la o unitate medicală.

O întreagă familie plecase dimineaţă, la cules de vie. În căruța tractată erau 5 rude ale tractoristului. Mai aveau 200 de metri până să iasă de pe drumul județean, când un autoturism care circula cu viteză a intrat în ei, în plin. Căruța a fost spulberată, iar cei cinci oameni care se aflau în ea, au fost aruncați în șanțul de pe marginea șoselei.

Toate cele cinci victime au fost preluate de ambulanțe, pentru îngrijiri medicale. Patru au fost transportate la spital, dar cea de-a cincea, o femeie de 51 de ani, a murit in ambulanță.

Ambii conducători auto se vor alege cu dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Insp. pr. Corina Moraru, purtător de cuvânt, IPJ Mehedinţi: Un bărbat de 28 de ani din comuna Patulele, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanța corespunzatoare în mers și a intrat în coliziune cu caruța. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ.

La spital au fost transportate patru victime cu vârste între 30 și 71 de ani. În stare foarte gravă este o tânăra de 30 de ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite